Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Уайоминг

Имот за продажба във Уайоминг

Тя граничи на север с Монтана, на изток с Южна Дакота и Небраска, на юг с Колорадо, на запад с Юта и Айдахо.

Уайоминг вече не е бил известен от САЩ, но е скрито бижу и може да бъде интересно място, където да се търси имот за продажба във Уайоминг.

Уайоминг е официално известен като "Състояние на равнопоставеността", но има и няколко други неофициални псевдоними, включително "Cowboy State" и "Big Wyoming". Това е десетата по големина държава по отношение на района, но е и най-малко населението и втората най-слабо населена държава.

Населението на Уайоминг е около 585 501 жители, приблизително същото население като град Албакърки. Уайоминг предлага много природни красоти, здравословна икономика и жилищният пазар в Уайоминг е бум. Бъдете първите, които са пълни с възможности и идвайте тук, за да намерите имота си за продажба в Уайоминг.

Уайоминг може да се похвали с ниво на безработица, което съответства на националната средна стойност. През март 2018 г. тя е била 3,9%. Повечето работни места във Уайоминг са за федералното или държавното управление и за гостоприемството.

Пазарът на недвижими имоти в Уайоминг е еднакво силен, но има уникални качества в сравнение с други държави.

Имоти за продажните цени в Уайоминг са около националната средна стойност, дори и в по-големите градове. Може би си мислите, че това не е достатъчно добро, но може да бъде отличен знак. Миналата година стойностите във Wyoming нараснаха с 1%. Тази година се очаква да достигне 1,5%.

Въпреки това пазарът на недвижими имоти в Уайоминг всъщност страда. През последното тримесечие на 2017 г. Уайоминг се държи достатъчно, за да се сравни с останалата част от нацията.

Повечето домове в Съединените щати са еднофамилни домове, над 65% от домовете. Това вероятно е причина за широко разпространената селска държава.

Cheyenne е най-голямата столична територия в държавата и все още се състои предимно от еднофамилни жилища. Cheyenne има население от 65 000 души.

Уайоминг предлага няколко места за живеене: от малки градове до абсолютна самота.

Рок Спрингс е едно от най-добрите места за живеене в Уайоминг. Районът е богат на природни ресурси, които предлагат работа.

Нещо уникално в Rock Springs е ниска средна възраст. Градът е доста млад в сравнение с други градове в държавата. Средната възраст на Rock Springs е 35 години. Общински колеж на град Уест Уайоминг.

Южен парк, Уайоминг, се нарежда на първо място да живее в ниша. Малкият град, разположен в графство Тетон, има много висока стойност на недвижимите имоти.

На пазара на недвижими имоти в Уайоминг има множество възможности, при търсене на Вашия имот за продажба във Уайоминг. Богатата в индустрията държава предлага справедливи заплати и ниски цени на жилищата както в метрополията, така и в селските райони. В действителност няма нищо, което не е в собствеността на имота за продажба в щата Уайоминг.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 15318

За продажба Земеделска земя, Уайоминг, Cheyenne, Cheyenne, Cheyenne

7,916.30BGN
За продажба
Земеделска земя

185.81 m²
Златна възможност за nНа път да притежават жилищен парцел
Карта, движение на цените и статистики
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB